Avem plăcerea să vă anunţăm diversificarea produselor comercializate de firma noastra cu un nou tip de hartie:

Hartie sintetica TESLIN

Hartia sintetica TESLIN este unica printre hartiile sintetice si diferitele tipuri din plastic imprimabile. Tehnologia de varf din spatele hartiei TESLIN® oferă o combinatie de beneficii de performanta, care nu sunt disponibile la orice alta hartie sintetica.

Stratul microporos TESLIN® este un substrat microporos de poliolefina format dintr-un singur strat, bine umplut, de material sintetic si care diferentiaza hartia Teslin de alte hartii sintetice.

Prin incorporarea caracteristicilor stratului microporos in hartie rezulta de fapt, marele avantaj al hartiei sintetice TESLIN®. Acest strat microporos in contact cu cerneala, tonerul, folia de laminare, dar si cu diferitele tipuri de adezivi formeaza legături mecanice practic indestructibile. Hartia sintetica Teslin permite cernelii, adezivilor si foliilor de laminare sa intre in structura sa, formand conexiuni puternice cu substratul hartiei.

Hartia sintetica Teslin este compatibila cu majoritatea echipamentelor de imprimare digitala, avand o aderenta buna a tonerului si spre deosebire de alte hartii sintetice, nu se topeste in imprimantele laser.

Teslin este o hartie rezistenta la apă, substante chimice, abraziune, rupere si la temperaturi extreme. Datorită stabilitatii sale termice este uimitor de usor de tiparit. Pentru printuri de o durabilitate exceptionala, va recomandam hartia sintetica TESLIN.

Descriere produs:
Hartia sintetica TESLIN® este compatibila cu majoritatea procedeelor de tipar: offset, digital, flexo, inkjet, serigrafie, gravura, etc…

Utilizare:
acte identitate, manuale tehnice rezistente, numere pentru concurs, reclame de mari dimensiuni, etichete de bagaje, etichete, meniuri, etc…

Culoare: alb

hartia sintetica Teslin

 
Gramaje disponibile: 97 g/mp, 115 g/mp, 134 g/mp.
Grosimi disponibile: 148 μm, 178 μm, 203 μm.
Formate disponibile: 70 x 100 cm

Un top contine 100 coli.

Pentru informatii suplimentare vizitati pagina.