Sincronizare semne de carte (bookmarks).

Scriem acest articol pentru a ajuta pe aceia dintre dvs., care folosesc mai multe calculatoare, adică pentru aceia dintre dvs., care lucrează la servici pe un calculator şi acasă pe altul şi poate au şi un internet mobil, etc...

Bookmarks sau Semne de carte (pentru cei care folosesc Firefox) = Favorites (pentru cei care folosesc Internet Explorer) = Marcaj

De curând am descoperit pe internet un add-on pt browserele de internet care o să vă facă viaţa mai uşoară.

Se numeşte Xmarks şi sincronizează semnele de carte pentru dvs. Adică dacă pe computerul de acasă salvaţi nişte linkuri in Bookmarks, când o să porniţi calculatorul de la birou Xmarks va sincroniza pt dvs. linkurile salvate acasă, şi invers cu condiţia ca pe ambele calculatoare să aveţi instalat acest modul de sincronizare.

Ori de câte ori adaugi, ştergi sau editezi un marcaj, Xmarks va face backup automat, va salva schimbările pe serverele lor, şi când o să porneşti browserul de internet pe alt calculator pe care este instalat acest soft va reface ultimele modificări făcute.

Instalaţi Xmarks pe fiecare computer utilizat. Acesta se integrează perfect cu browser-ul dvs. şi păstrează marcajele dvs. în condiţii de siguranţă şi tot timpul sincronizate.

Xmarks sincronizează şi browsere diferite între ele. Se poate instala pe mai multe browsere, lista browserelor fiind disponibilă aici.

Vă lăsăm pe dvs. să descoperiţi şi ce altceva ştie sa mai facă Xmarks.