O să începem azi un şir de sfaturi cu privinţă la alegerea potrivită a produselor de care aveţi nevoie.
În primul rând trebuie să ţineti cont de mai mulţi factori, cum ar fi calitatea produsului, pentru/la ce folosiţi produsul respectiv şi nu în ultimul rând de preţul acestuia. O să dezvoltăm în continuare aceşti factori încercând să exemplifăm cele de mai sus.
Calitatea produsului e tot ceea ne dorim, iar dacă preţul e şi el ok atunci sunteţi un client mulţumit. Nu vreţi să comandaţi un produs de care să nu fiţi multumiţi atunci când ajunge la dv. şi nici nu vreţi ca acel produs să aibă un preţ ridicat. Vă oferim pe acest site produse de calitate, iar preţurile sunt foarte bune în raportul calitate/preţ.

Dar cum alegeţi produsul de care aveţi nevoie? E simplu, alegeţi prima data categoria 'hârtie', 'etichete', 'hărţi', etc din bara de categorii, apoi alegeţi produsul dorit. În categoriile 'hârtie' şi 'etichete' trebuie să ţineţi cont neapărat de tipul de imprimantă pe care o utilizaţi, deoarece unele produse sunt compatibile doar cu imprimantele laser sau alte cu cele inkjet sau pot fi utilizate pe ambele tipuri de imprimante. Dacă aţi urmat aceşti paşi simpli nu vă rămâne decât să comandaţi produsul/produsele dorite, folosind următorii paşi explicaţi în articolele anterioare sau bineştiuţi de dumneavoastră deja. De restul paşilor ne ocupăm noi, ambalare, etichetare, trimitere, asigurându-vă de calitatea produselor trimise şi de disponibilitatea noastră asupra oricărei probleme întâmpinate pe site sau cu orice produs cumpărat.

Vă mulţumim,

Echipa Active Paper.