Certificatul de rezidenta fiscala se elibereaza de autoritatea fiscala care are atributii in domeniul certificarii rezidentei conform legislatiei interne a statului de rezidenta. Certificatul se scoate in fiecare an de la administratia financiara din tara de origine si se refera la aplicarea Convenţiei/Acordului de evitare a dublei impuneri dintre doua tari.

Envato - cea mai mare piata si comunitate la  nivel mondial pentru produse si oameni creativi din domeniul IT.

Daca ai cumparat o tema pentru WordPress, Joomla, Drupal, Magento, un plugin, un element de grafică, video, audio, foto sau un model 3D, de la ENVATO, pentru compania ta sau pentru alti clienti, atunci ai nevoie de certificatul de rezidenta fiscala.

Certificatul de rezidenta fiscala atesta faptul ca Envato Pty LTD este platitor de impozite in Australia, iar cei cu care colaboreaza nu sunt nevoiti sa retina impozitul aferent activitatilor comerciale derulate impreuna.

 

Certificatul de rezidenta fiscala de la ENVATO pentru 2016 - 2017, il puteti downloada: Certificat de rezidenta fiscala, ENVATO.

 

UPDATE 2018

 

Certificatul de rezidenta fiscala de la ENVATO pentru 2017 - 2018, il puteti downloada: Certificat de rezidenta fiscala, ENVATO.