Feed-urile pot părea un lucru complicat la prima vedere pentru un necunoscător, dar odată ce prinzi ideea şi mecanismul lor eşti binevenit în blogosferă.

Majoritatea urmarim mai multe bloguri si citim informatii de pe mai multe situri de stiri. A urmări mai multe bloguri înseamnă în mare a intra zilnic sau dacă nu săptămânal pe adresa respectivă /adresele respective pentru a vedea dacă a apărut ceva nou. Dar cand urmaresti cateva situri de stiri si alte cateva bloguri? Aici intervin feed-urile.

Este mult mai simplu să urmăreşti un blog fiind anunţat când apare ceva nou, decât să intri de fiecare dată pe acesta pentru a verifica ultimele titluri sau comentarii. In afară de asta, ai şansa ca după o perioadă de timp fără acces la internet, să nu te pierzi prin arhivă căutând ce s-a întâmplat, ci să urmăreşti fie prin feed-uri fie prin mail toate titlurile.

Ce este feed-ul?

Feed-ul este un flux de ştiri preluate în timp real de pe o pagina web sau blog. Când pe pagina urmărită apar modificari, feed-ul preia aceste informaţii şi le transmite abonaţilor.

Este mult mai simplu să urmăreşti un feed, fiind anunţat când apare ceva nou, decât să intri de fiecare dată pe site pentru a verifica ultimele noutăţi, promoţii, etc.

Cum te abonezi la feed?

Pe această pagină sunt mai multe feed-uri la care te poţi abona gratuit.

Dacă de exemplu doreşti să afli cānd pe site a apărut un produs nou, nu ai decāt să dai click pe butonul “Abonează-mă acum” din dreapta şi să urmezi paşii. Astfel cānd pe site apare un produs nou, o sa afli imediat. La fel cu produsele aflate la promoţie, te abonezi la RSS Feed şi cand un produs are preţ promoţional, o să fii primul informat.

Diverse feed-uri unde te poti abona gratuit:

Blog Active Paper - Abonează-mă acum
Produse noi - Abonează-mă acum
Produse cu preţ Special - Abonează-mă acum

Nu uita: Abonează-te acum, ca să fii informat de reducerile, promoţiile si informatiile apărute pe situl nostru.