0

Coş de cumpărături

Nu ai nici un produs în coşul de cumpărături.

Stimati colaboratori! In zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, nu se vor expedia comenzi, fiind zile libere. Comenzile inregistrate in aceasta perioada, vor fi pregatite incepand cu 04.12.2023. Va dorim o zi frumoasa!

Cartoane metalice

Cartoane metalice

Cartoanele Metalik sunt o gamă nouă de produse foarte reflectorizante disponibile in 3 culori: argint, aur si cupru, care au fost dezvoltate special pentru procesele de imprimare cu toner uscat, adica imprimare laser.

Frumusetea gamei de cartoane metalice "Metalik" consta in faptul ca aceasta este optimizata pentru o aderenta maxima a tonerului si un excelent control static, acest lucru inseamna ca gama de cartoane Metalik va depasi problemele legate de calitatea imprimarii.

Proiectat pentru rezistenta si rigiditate, gama Metalik se biguieste cu usurinta, fara fisuri facandu-l o solutie excelenta pentru aplicatii cum ar fi ambalajele de lux, felicitari, etc...

Utilizari: Impachetarea produselor de lux, felicitari, cutii pentru vin si sampanie, dosare corporative, coperti de brosuri, impachetarea DVD-urilor, cutii de cadouri,...

Disponibil in 3 culori: auriu, argintiu si aramiu.

15 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

15 Produs(e)

Setează direcţie descendentă